Hirdetés

Saját filmet kap Harley Quinn

|

A Warner Bros. bejelentette, hogy a Suicide Squad egyik legfontosabb szereplője különálló moziban szerepelhet.

Hirdetés

A teljes unalomtól és csúfos bukástól gyakorlatilag Harley Quinn és talán Deadshot mentették meg a Suicide Squad filmet. A karakterben szerencsére a Warner Bros. is látja a lehetőséget, a legfrissebb pletykák szerint pedig már Margot Robbie is aláírt az önálló film főszerepére.

A film készítéséért Robbie LuckyChap Entertainment nevű produkciós cége felel. A Harley Quinn moziban más női DC karakterek is kiemelt szerepet kapnak, és bár még senki megjelenését nem erősítették meg, Poison Ivy, Macskanő és Batgirl felbukkanása elég valószínű. Talán Wonder Womannek is jut pár perc. Ahogy bármi újat megtudunk, jelentkezünk, addig is nézzétek meg azt a csodálatos cosplay-t, amire tegnap találtunk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)