Hirdetés

Sosem találnátok ki, miért csak 3 hét késéssel láthatjuk a következő Marvel filmet

|

Nem azért, mert a Disney-nél félnek, hogy kikerülnek a moziban felvett kamerás videók.

Hirdetés

A szuperhős rajongók nagy része még a Bosszúállók: Végtelen háború hatása alatt áll, sokan azonban már A Hangya és a Darázs premierjére készülnek, ami sajnos nagyon nem egyezik meg azzal, amit a legtöbb trailer végén látunk.

Hirdetés

Az utóbbi időben a legtöbb filmet legalább egy nappal az amerikaiak előtt láthattuk (náluk csak pénteken van a premier), a következő Marvel mozi azonban július 6 helyett csak július 26-án kerül a magyar mozikba. Azt már megszokhattuk, hogy a stúdiók tologatják a premierjeiket, nehogy a Disney filmekkel kelljen versenyezniük a nézőkért, de mi lehet az, amitől még a Disney is fél? Hát a labdarúgó világbajnokság!

Ennek ugye Amerikában nincs olyan nagy hagyománya, az európai országokban azonban még a GDP-n is meglátszik (a sörfogyasztásról meg nem is beszélve), hogy mikor vannak a meccsek. A Disney-nél úgy döntöttek, hogy azokban az országokban, ahol mindenki a vébét nézi, inkább tolnak egy kicsit a premieren, úgyhogy náunk, a franciáknál, a németeknél, meg persze a spanyoloknál és a portugáloknál is késve kerül a mozikba a film. Sőt a briteknél egészen augusztus 3-ig kell várni. Mondjuk velünk szemben ezeknek az országoknak akár a győzelemre is van esélye. További furcsaság, hogy a brazil premier megmaradt július 5-én. 

Szerencsére csak egy kisebb volumenű filmről beszélünk, a Végtelen háborúval ezt nem merték volna eljátszani, hiszen 3-4 hétig azért nem könnyű elkerülni a spoilereket az interneten. Egyébként A Hangya és a Darázs mellett A hihetetlen család 2 is hasonlóan járt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)