Hirdetés

Ha te is fellelkesültél a John Wick-stílusú Jurassic World miatt, akkor rossz hírünk van

|

A Universal és a kiszemelt rendező állítólag nem tudtak megegyezni.

Hirdetés

Lehet bármit mondani az egyes Jurassic World filmek minőségére, de amíg rendre 1 milliárd dolláros bevétel fölött teljesítenek globálisan, addig a Universal bizony nem fogja elengedni a franchise-t. Éppen ezért várható volt, hogy a 2022-es Jurassic World: Világuralom után el fog készülni a Jurassic World 4, nemrég pedig a vállalat azt is elárulta, hogy 2025. július 2-án számíthatunk rá. 

Ez eddig hivatalos, azt viszont már a Deadline és utána több más oldal jelentette, hogy a rendezői székbe David Leitch csücsülhet, aki többek között az első John Wicken, a Deadpool 2-n és A gyilkos járaton is dolgozott. Arra azonban felhívták a figyelmet, hogy a tárgyalások korai szakaszában járnak, így nem vehetjük biztosra, hogy Leitch csatlakozik a stábhoz.

Remélhetőleg senki nem élte bele magát nagyon a dologba, ugyanis a The Hollywood Reporter most azt jelentette, hogy David Leitchcsel nem sikerült megegyeznie a Universal Pictures illetékeseinek, ezért nem ő fog a Jurassic World 4 élére kerülni. 

Hirdetés

A következő Jurassic World film gyorsított ütemben készül, hogy bemutathassák jövő nyáron, de állítólag nem az időbeosztás miatt nem jött össze Leitch csatlakozása, hanem kreatív különbségek miatt: a THR úgy tudja, hogy a rendezőnek és a Universalnak is más elképzelései voltak. Útjaik azonban barátságosan váltak el, így nincs kizárva, hogy Leitch a jövőben még szóba kerülhet. 

Az új Jurassic World film szkriptjét a Jurassic Park 1-2 forgatókönyvírója, David Koepp jegyzi, és a hírek szerint egy új Jurassic-korszakot indítanak el, ami arra utal, hogy egyik korábbi karakter sem tér vissza - persze ez utóbbi csak feltételezés, egyelőre nincs róla hivatalos információ, hogy Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern vagy Jeff Goldblum felbukkannak-e. 

Az viszont biztos, hogy David Leitch a dinoszauruszok nélkül sem fog unatkozni: legújabb filmjét, A kaszkadőrt hamarosan bemutatják (nálunk május 2-án kerül a mozikba), van két projektje is betervezve (az Undying Love képregény adaptációja és a Hot Air minisorozat Andrew Garfielddel), valamint ő felelhet a legendás Kung Fu sorozat remake-jéért Donnie Yennel a főszerepben. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)