Hirdetés

Ha repülni nem is, tüzet gyújtani már tudunk az Ezeréves Sólyomban

|

Biztosan fénysebességgel sülne meg rajta a Star Wars rajongók szalonnája.

Hirdetés

Sokan valószínűleg fél karunkat odaadnánk egy valódi Ezeréves Sólyomért, ám a tudomány jelenlegi fejlettsége alapján egyelőre be kell érnünk azzal, ha Fortnite-ban találkozhatunk vele vagy beszerezhetjük egy életnagyságú ugrálóvárként. De akkor sincs probléma, ha valaki tüzesebb kalandokra vágyik Han Solo űrjárgányával kapcsolatban, mivel már erre is született megoldás.

Hirdetés

A Burned By Design Instagramon dicsekedett el vele, hogy milyen Star Wars által inspirált fémcsodát alkotott legutóbb: az Ezeréves Sólyom ezúttal nem Leia hercegnőnek köszönhetően lett tüzes, sokkal inkább a lágyacélból készített, kicsinyített másának felhasználási módja miatt. A 74x38x40 cm átmérőjű galaktikus tűzrakóhely darabja nagyjából 251 ezer forintot kóstál, de a jó hír, hogy a világ minden pontjára szállítanak, így elsősorban financiális akadálya lehet csak egy példány beszerzésének. A ti kertetekbe szívesen kiraknátok egy ilyet?

Egyébként nem ez volt az első alkalom, hogy a Burned By Design a messzi-messzi galaxissal ötvözte a tűzrakás művészetét, hiszen készült már Darth Vader sisak és R2-D2 is ilyen célokkal.  

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)