Hirdetés

Ha még nem volt elég a cirkusz: ötszörös MMA-bajnokkal csap össze Jake Paul

|

Ahogy a Queen is megénekelte: The Show Must Go On, Jake Paul pedig nagyon jól ismeri ezt a számot.

Hirdetés

Vészesen közeleg június hatodika, amikor is a videósból bunyóssá átvedlett Logan Paul Floyd Mayweather profi ökölvívó ellen száll majd ringbe. A keménykedő youtuber cseppet sem kevésbé nagyszájú öccse, Jake Paul persze ebből is kivette a részét egy rendőri őrizetig fajuló sapkalopós műbalhéval, most pedig a saját bunyójával került a hírekbe.

Ha esetleg nem követnéd a Paul-tesók szappanoperáját: Logan és öccse, Jake 2018-ban álltak át a bokszra (vagyis sokak szerint a helyes írásmód a "boksz" lenne, erősen idézőjelben). Első meccsükön a youtuber KSI és testvérének kihívására válaszoltak, 18.000 ember előtt küzdve a Manchester Arenában. Az influencereket felvonultató kirakatverekedés hatalmas üzletnek bizonyult, ezért azóta is sorban jönnek az egyre jövedelmezőbb show-k, ennek csúcspontja a napokon belül esedékes Logan Paul vs. Floyd Mayweather összecsapás.

Hirdetés

Mindeközben viszont az ifjabb Jake Paul meccsei iránt is nagy a kereslet, az egykori videós nyélbe is ütött egy több műsorra szóló szerződést a Showtime-mal, most pedig kiderült, hogy az első ellenfele Tyron Woodley, az UFC egykori középsúlyú bajnoka lesz.

Woodley 2016-ban, az UFC 201-en zsebelte be a címet Robbie Rawler legyőzésével, utána pedig négyszer is sikerült megvédenie a titulusát. Ahogy az várható volt, Paul egy cseppet sem visszafogott közleményben jelentette be a meccset az Instagramon.

"Hivatalos. Van egy listám azokról, akiket ki tervezek ütni, a negyedik profi összecsapásomhoz közeledve pedig alig várom, hogy lehúzzam róla az első nevet az 5-szörös UFC-bajnok Tyron Woodley kihívásával, aki az erős kiütéseiről ismert. Tyron kissé sokat jártatta a száját az öltözőben, miután kiütöttem a legjobb barátját, Benet, így vezető helyet szerzett magának a Promlémás Kölyök halállistáján."

-írta a bejegyzésben Paul, utalva a Ben Askren ellen vívott áprilisi győztes meccsére. A videós az ESPN-nek is nyilatkozott, ahol már valamivel finomabb hangot megütve arról beszélt, hogy tiszteli Woodley karrierjét, de a mérkőzésen "tartós sziesztára" küldi majd.

Az összecsapást augusztus 28-ra időzítették, a helyszínt viszont még nem tűzték ki. Tartsák azonban bárhol is, ne legyenek illúzióink: a jegyek villámgyorsan elkelnek majd, a Showtime pedig rengeteg pénzt kaszál a megtekintésért fizető tévénézőkön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)