Hirdetés

Bejelentették A Gyűrűk Ura sorozat szereplőgárdáját

|

Nem csupán az ifjú Galadrielt alakító színésznőt erősítették meg hivatalosan, a teljes stáb bemutatkozott.

Hirdetés

Bár Will Poulter végül nem vesz részt az Amazonnál gigászi költségvetésből készülő A Gyűrűk Ura sorozatban, és az ő távozásával tulajdonképpen ismert név nélkül maradt a stáb, a produkció tele van lelkes és bizonyításra vágyó színészekkel, akárcsak annak idején a filmváltozat stábja. 

Hirdetés

A sorozat két showrunnere, J.D. Payne és Patrick McKay (Star Trek: Mindenen túl) egy sajtóközleményben jelentették be, hogy egy kiterjedt keresés után végül őket választották ki: Robert Aramayo (Éjszakai ragadozók, Trónok harca), Owain Arthur (Babylon, Baleseti sebészet), Nazanin Boniadi (Hotel Mumbai, Képmás, Homeland), Tom Budge (Fenegyerek, Larry Crowne), Morfydd Clark (Az Úr sötét anyagai, Drakula, Préda), Ismael Cruz Córdova (Kontroll  nélkül, Berlini küldetés), Ema Horvath (Lájkolj, ossz meg, kövess!), Markella Kavenagh (Romper Stomper, The Cry), Joseph Mawle (Trónok harca, AnyaApaFiú), Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards (Wanderlust, Doktorok), Dylan Smith (Az útvesztő: Halálkúra, Into the Badlands), Charlie Vickers (Medici), Maxim Baldry (Múlt karácsony, Évek alatt) és Daniel Weyman (A néma szemtanú, Foyle háborúja) alkotják.

A forgatás várhatóan a következő hónapban kezdődik Új-Zélandon, az első két epizódot J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen, Szólít a szörny, Jurassic World: Bukott birodalom) rendezi. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)