Hirdetés

Gotham City Sirens - csak női főszereplőkkel jön a Suicide Squad spin-off

|

Végleges címet kapott a Margot Robbie-féle Harley Quinn film, amiben nem csak a baseball ütős pszichopata, hanem további DC-gonoszok is szerepelnek. Később Deadshot is saját filmet kaphat.

Hirdetés

Mielőtt folytatást kapna a Suicide Squad (erre jó esély van, a kasszáknál nem teljesített rosszul), készül egy spin-off, amiben ismét Margot Robbie-t láthatjuk Harley Quinnként. A Gotham City Sirens állítólag az azonos nevű, 2009-es képregénysorozat alapján készül, és várhatóan láthatjuk benne Poison Ivyt, illetve a Macskanőt is. 

A rendező a Suicide Squadot is jegyző David Ayer lesz, további infókat egyelőre nem tudni. A Warner Bros. a pletykák szerint egy Deadshot filmen is gondolkodik, és igazából ez a két karakter volt értékelhető az idei moziban is, úgyhogy velük tényleg érdemes lehet valamit kezdeni. Nem biztos, hogy Ayer közreműködésével, de ezt majd meglátjuk. 

A következő DC film a Wonder Woman lesz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)