Hirdetés

George Lucas is látta már a Zsivány Egyest, és elmondta a véleményét

|

A széria atyja megnézte a következő epizódot, és azonnal felhívta a rendezőt, hogy elmondja véleményét.

Hirdetés

A Star Wars alkotója, George Lucas megvolt elégedve az Ébredő Erővel, még annak ellenére is, hogy egyébként nem abba az irányba vitték a készítők, mint ahogy azt ő gondolta volna. A Zsivány Egyes kapcsán is megvolt a véleménye, amit azonnal tudatott is az új rendezővel.

Egy sajtókonferencián Gareth Edwards, a Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet rendezője elmesélte, hogy George mit is mondott a telefonban.

"Két nappal ezelőtt megmutathattuk Georgenak a filmet, és kaptam tőle egy telefonhívást tegnap, megbeszéltük a dolgot. Nem akarom szájába adni a szavakat, de annyit elmondhatok, hogy már boldogan halok meg. Nagyon tetszett neki, és ez nagyon sokat jelent. Nem akarok megsérteni senkit, de az ő véleménye volt a legfontosabb a számomra."

Persze mi mást is mesélhetne el a film rendezője? Furcsa is lenne, ha arról szólna a marketing-sztori, hogy a Star Wars atyja felhívta, és jól alaposan legyalulta, hogy mi ez a hulladék... Egyébként a hónap elején Lucas meglátogatta a forgatási helyszínt, Edwards elmondása szerint akkor a kevés CGI-on viccelődtek. Az új rendező továbbra is a megépített helyszínekben hisz, mi pedig ennek csak örülni tudunk.

Ha Georgenak bejött, akkor reméljük mi is legjobbakat. A Zsivány Egyes - Egy Star Wars-történet december 15-én kerül a mozikba. Nektek már megvan a jegyetek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)