Hirdetés

Gal Gadot is reagált arra, hogy a rajongók őt szeretnék a következő 007-es ügynöknek

|

Van még bőven elég hely női főszereplős kémfilmeknek Gal Gadot szerint.

Hirdetés

Nincs egyszerű dolguk mostanában Gal Gadot rajongóinak, hiszen a színésznő előbb azt mondta, hogy leült tárgyalni James Gunn-nal és a Warner illetékeseivel az esetleges Wonder Woman 3-ról, később viszont olyan hírek érkeztek, hogy ennek ellenére egyáltalán nincs terítéken a folytatás a stúdiónál. Most azonban egyáltalán nem a DC legismertebb hősnője kapcsán kapott kérdéseket Gadot, egy másik nagy franchise-zal akarják épp összeboronálni a rajongók.

Legalábbis a GQ videója alapján ez a helyzet. Ebben az anyagban Gadot különböző internetes kérdésekre válaszolt. Többek között arra is, hogy akár még ő is lehetne a következő 007-es ügynök, vagyis átvehetné a stafétát a James Bondot az utóbbi években alakító Daniel Craigtől.

Hirdetés

Gadot elmondta, hogy nagy rajongója a kémfilmek műfajának, olyan szériákat nézve nőtt fel, mint a Bond-filmek, a Mission: Impossible, a Die Hard, vagy a Bourne franchise. Kislányként mindig is szerepelni akart egy ilyen moziban, az első Wonder Woman sikere után pedig rá is ébredt, hogy bizony megvan a közönsége a női főhősökkel operáló filmeknek. Véleménye szerint bőven akadna még hely több női főszereplős kémfilmnek is, és épp ezért kezdett el egy ilyen mozi dolgozni férjével együtt.

Ez lett ugyebár a Netflixen nemrég bemutatott Rachel Stone - Mindent vagy semmit (angolul Heart of Stone).

Az utolsó Bond-filmben egyébként már "átvette" ugyebár a legendás 007-es számot az MI6-en belül Daniel Craig karakterétől Lashana Lynch, és a széria producere, Barbara Broccoli is elmondta, hogy több erős női figurát szeretne majd látni a franchise-ban, de azért a címszereplő mindig férfi marad. Meglepődnénk tehát, ha az új adaptációban James helyett Jamesina Bond rendelne egy vodka-martinit rázva, nem keverve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)