Hirdetés

Forgatási fotók árulkodnak a Daredevil sorozat visszatérő szereplőiről

|

A Disney+-ra készülő sorozatban több karakter is visszatér a netflixes gárdából.

Hirdetés

Nagyon nehezen akar összejönni az új Daredevil-sorozat, amely visszahoz a netflixes évadokból olyan színészeket, mint Charlie Cox, Vincent D'Onofrio és Jon Bernthal, de nem a korábbi szezonok folytatását kapjuk, új lappal indulnak. Erre utalt az alcím, a Born Again is, amely miatt a korábbi showrunner szimpla átverésnek gondolja az egészet, és nem ez az egyetlen probléma.

A sztrájkok miatt a Marvel Studios kénytelen volt több produkciót is elhalasztani és átrendezni az ötödik fázist, aztán kiderült az is, hogy elbúcsúztak a műsor két vezető írójától, alapjaiban gondolták újra a koncepciót (és nem csak a Daredevil: Born Againét, a Marvel jövőbeli Disney+-os sorozatai új irányvonalat kaptak). Az új sorozat kijelölt showrunnere Dario Scardapane (A Megtorló) lett, Justin Benson és Aaron Moorhead (Loki, Holdlovag) pedig rendezőként csatlakoztak. 

Hirdetés

A koncepció átalakítása és az új jelenetek felvétele miatt folytatódik a forgatás, és egy helyi lakos megosztott róla a Twitteren/X-en néhány kültéri fotót, amin láthatóak ismerős elemek is. A Deborah Ann Woll és az Elden Henson által megformált karakterek, azaz Karen Page és Foggy Nelson nevei felbukkantak a helyszínen készített képeken egy kis táblán: a szereplők visszatérése eddig is tudott volt, de a Matt Murdockkal közösen alapított irodájuk cégére az első konkrét bizonyíték erre. Ti kiszúrjátok?

Egy graffiti formájában D'Onofrio Kingpingje is tiszteletét teszi, akivel utoljára az Echo című sorozatban találkozhattunk, amelyben Daredevil (Charlie Cox) is cameózott. Ha ezt nem is, a 2015 és 2018 között futott, három évadot megért, már a kánon részének tekintett Daredevil sorozatot mindenképpen érdemes pótolnotok az új előtt, hogy ne érjen titeket semmilyen meglepetés.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)