Hirdetés

Fontos új jelenetek voltak a Pókember: Nincs hazaút legújabb kedvcsinálójában

|

A legfrissebb tévéreklám egyre inkább konkretizálja a Pókember: Nincs hazaút nagy csavarját.

Hirdetés

Nem titok, hogy az eddigi Pókember: Nincs hazaút előzetesekben még nem bukkant fel a két régi Pókember, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield, bár nagyon úgy fest, hogy csak digitális utómunkával vakarták le őket a felvételekről, sőt egyre több bizonyíték van arra, hogy a Sony és a Marvel a bolondját járatja velünk.

Nemrég közzétettek egy újabb tévés spotot, a rövid reklámban pedig elhangzik egy olyan párbeszéd is Doktor Octopus, valamint Doctor Strange és a Tom Holland-féle Pókember között, ami ismét a régi hálószövők visszatérésének teóriájára erősít rá egy kicsit.

Hirdetés

Az alábbi videóban ugyanis Strange konkrétan megkérdezi Okctopust, az előtte álló Peter Parker-e a Pókember az ő világában, a doki pedig határozott nemmel válaszol, náluk bizony nem így fest Peter - még jó hogy nem, hiszen anno a Pókember 2-ben még Tobey Maguire alakította a hőst.

Legkésőbb 2021. december 16-án fog kiderülni a végleges igazság, ekkor érkezik meg ugyanis hazánkba a Pókember: Nincs hazaút.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)