Hirdetés

Folytatódik a Star Wars: Visions, de már nem animesorozatként

|

Nem a Visions volt a legjobb, amit a Disney-től a Star Wars-rajongók az elmúlt években kaptak, de a cég úgy látta, van helye egy folytatásnak.

Hirdetés

Még csak 2019 novembere óta érhető el a Disney+, de már lefutott rajta a The Bad Batch 1. évada (és készül a második), két szezon A mandalóriból (és jön a harmadik), az egy évados The Book of Boba Fett, valamint a Visions nevet viselő antológiasorozat, melynek kilenc részét hét különböző, animékre szakosodott stúdió hozta össze. Mindenki teljes kreatív szabadságot kapott, és ahogy az az ilyen projekteknél (mint például a Love, Death + Robotsnál is) lenni szokott, nem volt egyenletesen jó vagy rossz a minőség.

2023 tavaszán újabb epizódok érkeznek, a Disney ugyanis bekérte a második felvonást.

Hirdetés

Az új részekről annyit tudni, hogy japán, indiai, brit, ír, spanyol, chilei, francia, dél-afrikai és amerikai stúdiók is dolgoznak majd rajtuk, így nem lesz mindegyik anime, mindenki a saját stílusát alkalmazhatja.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Visions epizódjainak eseményei továbbra sem képezik majd a kánon részét. Idén jön még a The Bad Batch 2. szezonja, az animált Tales of the Jedi antológiasorozat, az Andor, majd 2023 februárjában debütál A mandalóri 3. évada, valamivel később pedig az Ahsoka és a Star Wars: Skeleton Crew. Azt nem tudni, mikor követheti ezeket a The Acolyte és a Lando.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)