Hirdetés

Fear the Walking Dead - három képkocka a The Walking Dead spin-offból

|

Az AMC kiadta a 2015-ös évet előrevetítő trailerét, amiben természetesen a Fear the Walking Dead is szerepet kapott.

Hirdetés

Azt már régóta tudjuk, hogy az AMC egy spinoff sorozattal szeretné meglovagolni a The Walking Dead sikerét és már az is kiderült, hogy a Fear the Walking Dead címmel kerül majd adásba.

A csatorna eddig csak egy végtelenül rövid és annál még egy kicsit semmitmondóbb Fear the Walking Dead trailerrel igyekezett felkelteni a rajongók figyelmét, majd egy röpke bepillantást engedett a forgatás helyszínére is, azóta viszont egyetlen hírmorzsa sem érkezett a sorozat háza tájáról. Sajnos most is csak három képkockát mutattak a The Walking Dead spinoffból a 2015-ös évüket előrevetítő kis trailerben. 

Az biztos, hogy van még mit kisajtolni a zombis témából, és afelől sincs kétségünk, hogy az AMC meg fogja próbálni. A The Walking Dead világában játszódó spinoff abba a lényegesen akciódúsabbnak ígérkező időszakba repít majd minket vissza, amikor az emberek először találkoztak a zombikkal, de természetesen ez a sorozat is felzárkózik majd a jó öreg világvégéhez.

Ti várjátok már a Fear the Walking Dead premiert?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)