Hirdetés

Ezzel a keserédes kisfilmmel búcsúznak a Jégkorszak készítői

|

Motkány végre megszerezte a makkot a Blue Sky Animation utolsó rövidfilmjében.

Hirdetés

A járvány okozta pénzügyi problémákra hivatkozva zárta be a Disney a Jégkorszak és Rio filmekről ismert Blue Sky Studiost 2021 februárjában, de a csapat még búcsúzóul elkészített egy sorozatot, mely most debütált a Disney+-on. Hat rövidfilmből áll az Ice Age: Scrat Tales, melyek Motkány kalandjait mesélik el.

A csapat extraként YouTube-on is közzétett egy tényleg utolsó, rövid videót, amiből megtudhatjuk, mi történik, amikor a rágcsáló végre megszerzi a makkot, és tényleg semmi nem veszi el azt tőle.

Hirdetés

A leírás alapján ezt egy kis csapatnyi művész készítette, nem hivatalos, ezért van a Finale nevű, kimondottan ennek a videónak létrehozott csatornán.

A kis mókuspatkány rengeteg kalandot megélt a Jégkorszak filmekben, története olykor összefonódott a főszereplőkével is. Bármi történt, ő mindig azért küzdött, hogy eldughassa vagy visszaszerezhesse makkját. Aki nosztalgiázna, itt visszanézheti az összes jelenetét.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)