Hirdetés

Ezzel a filmmel foglalná vissza a Pixar a mozikat, magyar szinkronos trailert kapott az Elemi

|

Három éve tartó bukássorozatot kellene megszakítania a tűzleány és a vízfiú egymásra találásáról szóló egész estés animációs filmnek.

Hirdetés

Alaposan megtépázta a koronavírus-járvány a Pixart, hiszen törzsközönsége, a kisgyermekes családok zöme előbb a lezárások, majd pedig a streaming előretörése miatt egyszerűen leszokott arról, hogy moziba járjon. Ennek következtében az a 2019-es Toy Story 4 óta a Disney égisze alá tartozó stúdió animációs filmjei (Előre, Lelki ismeretek, Luca, Pirula Panda, Lightyear) közül csupán a Toy Story spin-offja hozta vissza a gyártási költségét, de az is csak papíron, hiszen ha levonjuk a forgalmazás és a marketing költségeit, akkor máris minuszba csúszik az eredmény, de durván.

2023-ban egyetlen produkciót küld ringbe a Pixar, mégpedig az Elementalt (magyarul Elemi), amelyben levegő-, föld-, víz- és tűzelementálok játsszák a főszerepet. Közülük is kiemelkedik Parázs és Örvény története, akik nem is különbözhetnének jobban egymástól, mégis felfedezik majd, hogy van bennük valami közös, és a saját "bőrükön" tapasztalják meg, hogy mit is jelent a mondás, mely szerint az ellentétek vonzzák egymást.

Hirdetés

A hazai mozikban 2023. június 15-én debütáló Elemit Peter Sohn rendezi, aki ugyan 2000 óta tagja a Pixar csapatának, de most először lát el ilyen feladatot a stúdió egy filmje körül. Munkáját executive produceri minőségben Denise Ream (Fel, Verdák 2, Toy Story 4) segíti, a forgatókönyvért pedig a az Így jártam anyátokkal című sorozaton edződött Brenda Hsueh felel.

Az eseményekkel sodródó, laza karakterként bemutatott Örvény Mamoudou Athie (Archive 81, Jurassic World: Világuralom) hangján szólal meg az eredeti változatban, míg a tűzrőlpattant Parázsnak Leah Lewis (Ha tudnád, Nancy Drew) kölcsönzi a hangját.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ti megnézitek majd? Ha igen, akkor a moziban, vagy inkább később a Disney+ streaming platformon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)