Hirdetés

Ezeket a sorozatokat nézték a legtöbbet 2022-ben, de a rekordot nem sikerült egyiknek sem megdönteni

|

Voltak nagy meglepetések, új trendek, és gigászi visszatérők, de van egy sorozat, amit lehetetlen legyőzni, idén sem sikerült.

Hirdetés

Megjöttek a számok az Egyesült Államok legtöbb percen át nézett streaming szériáiról, és a The Hollywood Reporter jelentése szerint a verseny nem volt szoros. A Stranger Things hatalmas előnnyel utasított minden más szériát a háta mögé az amerikai toplistán. 

Ebben valószínűleg sokat segített, hogy a parádésra sikerült negyedik szezon volt a tavalyi év talán legnagyobb slágere. Eddie Metallica performanszát a mai napig emlegetjük baráti körökben, és sokan mások is így vannak ezzel. A Stranger Thingset összesen 52 milliárd percen keresztül nézte a néptömeg, ami ugyan a legnagyobb eredmény volt a 2022-es évre vonatkozólag, de nem sikerült letaszítani az egy év alatt legtöbb percet nézett sorozat rekorderét az örök ranglista éléről.

Hirdetés

Továbbra is a The Office a bajnok a maga 57,1 milliárd percével, amit jó eséllyel a covid-járvány időszakának köszönhet a Netflix.

A 2022-es, percekben mért népszerűségi lista a következő:

  1. Stranger Things (Netflix), 52 milliárd
  2. NCIS (Netflix), 38,1 milliárd
  3. Cocomelon (Netflix), 37,8 milliárd
  4. Ozark (Netflix), 31,3 milliárd
  5. Encanto (Disney+), 27,4 milliárd
  6. Grey's Anatomy (Netflix), 26,8 milliárd
  7. Criminal Minds (Netflix/Hulu/Paramount+), 24,9 milliárd
  8. Bluey (Disney+), 21,1 milliárd
  9. Gilmore Girls (Netflix), 20,8 milliárd
  10. Seinfeld (Netflix), 19,3 milliárd
  11. Supernatural (Netflix), 18,8 milliárd
  12. Wednesday (Netflix), 18,6 milliárd
  13. Heartland (Netflix), 18 milliárd
  14. Cobra Kai (Netflix), 16,7 milliárd
  15. The Simpsons (Disney+), 15,9 milliárd

Nektek melyik műsor volt a kedvencetek a tavalyi streaming felhozatalból?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)