Hirdetés

Ezek voltak a Trónok harca készítőinek kedvenc halálai

|

Nosztalgiázták egy keveset, közben pedig ilyen és ehhez hasonló érdekességekről vallottak.

Hirdetés

Kihívás lenne összeszámolni, hogy pontosan hány karakter halt meg a 2011 és 2019 között futott Trónok harca sorozatban. Voltak felejthető, de persze kifejezetten emlékezetes halálesetek is - utóbbit idézték fel a széria alkotói, David Benioff és D.B. Weiss, akik a Happy Sad Confused podcast vendégeiként tettek vallomást kedvenc kimúlt karaktereikről.

Ebből kifolyólag kénytelenek vagyunk megemlíteni: spoileres sorok következhetnek azoknak, akik netalántán a sorozat előtt állnak.

Hirdetés

Weiss például arról mesélt, a gonosz karakterek halálai jobban az ínyére voltak, ugyanis nagyon sok jófiútól kellett búcsúzni kifejezetten korán - elég csak Ned Stark mára már ikonikussá vált lefejezős jelenetére gondolnunk az első évadból.

Példaként említette a Jack Gleeson által megformált Joffrey Baratheon, illetve az Iwan Rheon által alakított Ramsay Bolton halálát.

"Végre tényleg megölhettük Joffrey-t a negyedik évadban és Ramsay Boltont a hatodik évadban. Jó volt visszatérni a régimódi örömökhöz, amikor egyszerűen csak megölünk egy igazi rosszfiút. Egy kicsit kiegyenlítették a mérleg nyelvét."

- fogalmazott Weiss.

Természetesen a készítők számos egyéb érdekességet elárultak a közel egyórás podcast során amit itt tudtok végighallgatni. Ami a Trónok harcát illeti, a fővonalas sorozat ugyebár 2019-ben a nyolcadik évaddal véget ért, ám kanyarban az előzménysorozatként funkcionáló Sárkányok háza második évada, melyek rajtjára egy különleges dupla előzetessel hangolódhatunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)