Hirdetés

Ezek szerint az új Öngyilkos Osztag lesz minden idők legdrágább korhatáros blockbusterje

|

Hol mélyreható momentumokkal, hol őrült, gyermeteg poénokkal tálalva.

Hirdetés

Ahogy azt már író-rendezője, James Gunn is jelezte pár napja, épp a The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztag munkálatainak véghajrájában tartanak. Van is min dolgozni, már ha hihetünk a tavaly nyári werkvideóban látottakban, illetve azon korábbi ígéretekben, hogy az MCU-t megszégyenítő mennyiségű speciális trükk lesz a filmben.

Joel Kinnaman, aki Rick Flagként tér vissza ebbe a kvázi rebootba, a The Playlistnek ejtette most el, hogy James Gunn-nak "egy jottányi kompromisszumot nem kellett kötnie elképzelését illetően" - persze ennek ezek szerint meg is volt az ára, mármint szó szerint.

Hirdetés

"Tényleg pontosan azt csinálta, amit akart. Kétségkívül ez lesz a valaha volt legnagyobb költségvetésű R korhatár-besorolású film" - mondta Kinnaman, olyan jelzőkkel illetve még a darabot, mint "szuper őrült", "szuper erőszakos", ugyanakkor hol "mélyreható pillanatokkal", hol "gyerekes humorral".

Nagy szavak ezek, főleg mert a legdrágább magas korhatár-besorolású filmek között többek közt olyan filmeket tartanak nyilván, mint a 2004-es Trója (kb. 175 millió dollár), a Mad Max: A harag útja, Az utolsó szamuráj vagy a Szárnyas fejvadász 2049 (kb. 150-150 millió). Régebbi címeknél persze érdemes figyelembe venni az inflációt is.

Bár ezt már mi is tudjuk, azért a színész azt is hozzátette, hogy "fehér lapnak" hat a film, jóllehet, valahol a folytatás és a reboot intézménye közt fog elhelyezkedni. Augusztus 5-én meglátjuk, mi sül ki ebből, ez ugyanis a film tervezett hazai mozipremierje, sőt, ne feledjük, hogy Amerikában egy nappal később nemcsak nagy vásznon, de az HBO Max streamingszolgáltatón is megmutatja magát a produkció.

Egyik karaktere, a John Cena által megformált Peacemaker amúgy szintén az HBO Maxen kap majd önálló előzménysorozatot, ennek ráadásul már el is rajtolt a forgatása. Gunn saját bevallása szerint a karantén alatt, mintegy mókából rittyentette össze a forgatókönyvét, szóval Az Öngyilkos Osztagéhoz hasonló szintre számítsunk, ha nem még elborultabbra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)