Hirdetés

Ezek a színészek játszhatják az ifjú Han Solót

|

A 2018-ban érkező Han Solo film a legendás csempész/szélhámos/hős fiatalkorával foglalkozik, így Harrison Ford értelemszerűen nincs versenyben a szerepért. Most legalább tudjuk, kik léphetnek a helyébe.

Hirdetés

A következő öt évben rendesen el leszünk látva Star Wars filmekkel. Az új trilógia egyes részei a páratlan években jelennek meg, míg a párosakban spin-offokkal üthetjük el az időt. 

Idén a Rogue One premierjét várhatjuk, jövőre a Star Wars VIII jön, 2018-ban pedig az ifjú Han Solo kalandjain izgulhatunk. Talán ez a projekt a legkockázatosabb mind közül, pláne hogy tudjuk, milyen emlékezetes volt Harrison Ford a karrierjét megalapozó szerepben, és mi történt hősünkkel a legutóbbi filmben. A Disney és a Lucasfilm jelenleg próbálja megtalálni a tökéletes színészt a fiatal Solo szerepére, a többezer nevezőből mostanra sikerült körülbelül egy tucat esélyest kiválasztani. Köztük van Ansel Elgort (Csillagainkban a hiba), Jack Reynor (Transformers: A kihalás kora), Logan Lerman (Egy különc srác feljegyzései), Emory Cohen (Brooklyn), Blake Jenner (Everybody Wants Some), Miles Teller (Whiplash), Scott Eastwood (Harag), és Dave Franco (Szemfényvesztők) is. Érdekesség, hogy míg közülük mindenki szerzett már magának némi hírnevet, Abrams a Star Wars VII-nél konkrétan olyan színészeket válaszott ki, akik viszonylag ismeretlenek.

Az egyelőre végleges cím nélküli Han Solo film forgatását jövő januárban kezdik, a premier 2018. május 25-én lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)