Hirdetés

Ezek a filmek és sorozatok már biztosan kapnak magyar szinkront a Disney+-on

|

Nem kell attól tartani, hogy a Disney+ hazai indulásakor nem lesz elég magyar szinkronos tartalom.

Hirdetés

Nemrég elindult a Disney+ magyar Facebook-oldala, és már azt is tudjuk, hogy június 14-én startol el hazánkban is a szolgáltatás. Jelenleg a legtöbbeket az foglalkoztatja, hogy induláskor mennyi lokalizált tartalomra számíthatnak, vagyis mennyi film és sorozat kap magyar szinkront, netán feliratos. Nos, hála a holland rendszernek, egészen tiszta képet alkothatunk erről már most.

Hollandiában ugyanis kiválasztható a magyar szinkron is a Disney+-on, ezért tudjuk például azt, hogy A mandalóri címmel érkezik majd a The Mandalorian, illetve így derült ki az is, hogy rögtön szinkronosan érkezik hozzánk a Moon Knight - melynek új részei már most is magyarul nézhetők a holland Disney+-on.

Hirdetés

Egy gyűjtőoldalnak hála pedig egészen részletesen végig lehet böngészni a holland kínálatot magyar szinkronos filmek és sorozatok vonatkozásában, így gyakorlatilag világosan látszik, júniusban mely tartalmak érkeznek meg hozzánk is, rögvest szinkronnal felvértezve. 

A lista bődületesen hosszú, rengeteg Disney és Fox mozi (többek között az MCU-s és Star Wars-filmek, az összes Alien, Predator és X-Men mozi), valamint élőszereplős és animációs tévésorozat (ismételten érdemes kiemelni a Star Wars és Marvel tartalmakat) válik elérhetővé június 14-től magyar szinkronnal. A teljes listát ide kattintva éritek el. Összesen 1008 produkció található meg jelenleg a felsorolásban magyar szinkronnal, ez a tartalmak fele (2006 elemből áll az adatbázis). Magyar feliratot 1207 film és sorozat kapott eddig.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)