Hirdetés

Ez a videó remekül mutatja, miért szerethető ennyire Keanu Reeves

|

A színész a BRZRKR képregényét dedikálta, amikor egy fiatal rajongója lépett oda hozzá.

Hirdetés

Bárhogyan is vélekedjünk Keanu Reeves filmekben nyújtott teljesítményéről, az vitathatatlan, hogy a színész egyike azoknak a sztároknak, akiket a legjobban szeretnek és tisztelnek a nézők, valamint a kollégák egyaránt. Számos sztori kering róla, hogy milyen szerény, földhözragadt és kedves ember ő, aki nemcsak a stábtagok munkáját becsüli meg, hanem örömmel segít az idegeneken is. 

Legutóbb például a John Wick: 4. felvonás kaszkadőrjeit lepte meg egy vicces ajándékkal, hogy azok örökre emlékezzenek a közös munkára, de még ennél is nagyobb nyilvánosságot kapott egy felvétel, amelyen nem történik semmi eget rengető, mégis imádja mindenki, aki látta. 

Hirdetés

Keanu Reeves a BRZRKR című képregénysorozatával kapcsolatban vett részt egy dedikáláson Los Angelesben, amelyre természetesen rengetegen voltak kíváncsiak, köztük egy 9 éves Noah nevű kisfiú is, aki ahogy sor került rá, lelkesen elmondta, hogy ő a kedvenc színésze az egész világon. Reeves láthatóan meghatódott a szavaitól, és megkérdezte a sráctól, hogy szereti-e Duke Caboomot a Toy Story 4-ből, akit ő szinkronizált, és mivel a válasz igen volt, elmondta a karakter egyik szövegét. 

A BRZRKR-ből egyébként a tervek szerint anime és élőszereplős film is készül, de nem csak ezekben láthatjuk majd a színészt a jövőben, hanem a Cyberpunk 2077 kiegészítőjében, a Constantine folytatásában, a Ballerina című John Wick spin-offban és ha sikerül meggyőzni, akkor akár a John Wick 5-ben is, hiszen a John Wick: 4. felvonást nagy sikernek könyvelhetik el (100 millió dollárból forgatták és már több mint 360 milliónál jár világszerte). 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)