Hirdetés

Ez a nap is eljött: a három Pókember újraalkotta a jól ismert mémet

|

Tom Holland, Andrew Garfield és Tobey Maguire, a Pókember: Nincs hazaút három központi szereplője mesteri munkát végzett.

Hirdetés

Talán most már nem számít hatalmas spoilernek az, ha arról beszélünk, hogy sok rajongó óriási örömére a három filmes Pókember egyszerre szerepelt a tavaly decemberben debütált, Pókember: Nincs hazaút című moziban. Nyilván egy ilyen nagyszabású crossover rengeteg vicces pillanatra adott lehetőséget, és a jelek szerint a készítők az internet népéről sem feledkeztek meg.

Nagy valószínűséggel ti is találkoztatok már azzal a mémmel, amelyen a '60-as években futott Pókember rajzfilmsorozat egy jelenetét láthatjuk. Némi háttérinformációként érdemes megemlíteni, hogy a sztori szerint valaki megpróbálta leutánozni a címszereplőt, így történhetett meg az, hogy a két jelmezes alak egymásra mutatott.

Hirdetés

Időközben persze a képnek több változata is született, például olyan is, amelyen már három Pókember van filmes jelmezekben, ami egyértelmű utalás a Nincs hazaút crossoverére. Nemrég viszont befutott a hivatalos verzió, ugyanis a film digitális és lemezes megjelenésének reklámozásához egy olyan képet mellékeltek a Twitteren, amin már Tom Holland (akinek a teste a film jelentős részében nem is volt valódi), Andrew Garfield és Tobey Maguire mutogatnak egymásra.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)