Hirdetés

Évente több DC-s film is debütálhat az HBO Maxen

|

A DC Filmsnek elég komoly tervei vannak a jövőre vonatkozóan.

Hirdetés

Már megszokhattuk, hogy az új filmek általában először a mozikban láthatóak, majd később bekerülnek a különféle streaming platformok kínálatába is, ám a koronavírus-járvány miatt idén jóval nagyobb hangsúly került az utóbbiakra.

Nem olyan régen például a Wonder Woman 1984 is egyszerre debütált a mozikban és az HBO Maxen, és a jelek szerint a jövőben sem kell nagyon kimozdulnunk majd otthonról, ha látni szeretnénk a legújabb DC-s filmeket.

Hirdetés

A DC Films elnöke, Walter Hamada ugyanis nemrég arról beszélt, hogy később még több filmet szeretnének exkluzívan elhozni az HBO Max kínálatába, ideális esetben évente két ilyen alkotásra számíthatnánk. Ezeken felül pedig 2022-től kezdve akár évi négy szuperhősös kaland is debütálhat a mozikban, szóval a jelek szerint elég ambiciózus tervei vannak a stúdiónak a DC-s filmes univerzumát illetően.

Egyébként a streaming platformon olyan karakterek kapnának filmeket, mint például Batgirl vagy Static Shock (utóbbi a DC alá tartozó, nemrég újra feltámasztott Milestone Comics egyik leghíresebb hőse), tehát a jelek szerint leginkább azok a szuperhősök, akiket nem lehet annyira könnyen eladni a közönségnek, mint más, ismertebb arcokat. Ugyan több jel is arra mutat, hogy valóban kapnak majd külön filmet az előbb említett karakterek, de azt egyelőre még nem tudni, hogy az HBO Maxen debütálhatnak majd-e ezek az alkotások vagy sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)