Hirdetés

Ennyi volt, befejeződik az Agymenők előzménysorozata, Az ifjú Sheldon

|

A hetedik évad lesz az utolsó a CBS produkciójából.

Hirdetés

2007 és 2019 között futott a CBS-en a csatorna egyik sikersorozata, a 12 évadot megélt Agymenők, amelynek egyik főszereplője, Sheldon Cooper (Jim Parsons) olyannyira népszerűnek bizonyult, hogy a vállalat saját előzménysztorit rendelt be hozzá. Ebben a zsenipalánta fiatalkorát és családját ismerhették meg a rajongók, amelyhez az idősebb Sheldon (Persons) narrátorként asszisztált. 

A 2017-ben indult Az ifjú Sheldon eddig hat szezonon keresztül szórakoztatta a nézőket az anyasorozaténál sokszor érzelmesebb és viccesebb epizódokkal (nálunk a Comedy Centralon), amelyben egészen a szívünkhöz nőhettek az Agymenőkben a margóra szorult karakterek. 

Hirdetés

Egyszer azonban minden sorozat véget ér, Az ifjú Sheldon pedig hét évadig húzta: a Variety számolt be róla, hogy a következő szezon, amely 2024. február 15-én rajtol el a CBS-en egyben az utolsó is lesz. A megszokottnál kevesebb résszel, 15-tel zárul a show, mivel erre is hatással voltak az író- és színészsztrájkok, az egyórás fináléra az Egyesült Államokban május 16-án kerül sor. 

"Az egyik legnagyobb vígjáték előzményeként Az ifjú Sheldon bebizonyította, hogy a villám képes kétszer is ugyanoda csapni. Különlegessé tette a figyelemre méltó szereplőgárda, akiket az első pillanattól kezdve családnak éreztünk a képernyőn, és egyedi, szívből jövő történetekkel keltette életre a karaktereket, amelyek a kezdetektől fogva magukkal ragadták a nézőket. Őszinte köszönetet mondunk Chuck Lorre, Steve Molaro és Steve Holland executive producereknek, valamint az egész írói és produceri csapatnak a hat csodálatos évadért. Alig várjuk, hogy lássuk az utolsó szezon kibontakozását, és méltó búcsút adjunk a rajongóknak az eddigi legjobb epizódokkal."

- fogalmazott a CBS Entertainment elnöke, Amy Reisenbach, de az említett producerek is csodálatos élménynek írták le Sheldon Cooper eredettörténetének elmesélését és kibővítését, és végtelenül hálásak a rajongóknak, hogy eljuthattak idáig a produkcióval. Ti követitek Az ifjú Sheldont?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)