Hirdetés

Elvileg új Dragon Ball anime készül, főszerepben a kisgyerek Son Gokuval

|

Bizonyos elemeket átemelhetne a Dragon Ball GT-ből, de az új sorozat nem annak a szériának a remake-je vagy rebootja lesz.

Hirdetés

Nem is olyan régen még arról lehetett hallani, hogy valamiféle újragondolást (inkább remake-et, mint rebootot) kaphat az első, eredeti Dragon Ball anime, most viszont már arról érkeztek pletykák, hogy egy teljesen új animációs sorozattal bővülhet a széria. Sajnos továbbra sem arról van szó, hogy esetleg a Dragon Ball Super folytatódna (melynek mangaverziója már rég túlhaladt az anime eseményein, szóval lenne mit behozni), ehelyett valami teljesen újra készülhet a Toei Animation.

Egészen pontosan egy új, kifejezetten streamingre készült websorozatról van szó, ilyen volt ugyebár a Super Dragon Ball Heroes is, ami nem képezi a hivatalos idővonal részét, de attól még megvan a maga rajongótábora ennek a mellékágnak is.

Hirdetés

A friss szivárgások szerint a New York Comic Conon fog bemutatkozni az elvileg Dragon Ball Magic címen érkező web anime, ami ugyan átvesz apróbb elemeket a GT-ből, de teljesen új sztorit kap, és ami a legfontosabb: a készítésében közreműködik a Dragon Ball atyja, Akira Toriyama is - ő ugyebár az előbb említett Super Dragon Ball Heroeson egyáltalán nem dolgozott. Közreműködik a projektben továbbá Katsuyoshi Nakatsuru is, akinek anno a GT-ben debütált Super Sayian 4 formát is köszönhettük.

A Magic története szerint egy démon Gokut és Kaiōshint kisgyerekké változtatja, az egész kaland pedig arról fog szólni, hogy valahogy vissza akarják nyerni eredeti, felnőtt formájukat. Ennek érdekében különböző világokat és bolygókat is meg kell látogatniuk, ezeken a helyszíneken pedig új ellenfelekkel csapnak össze. Kapunk még két további szereplőt is, egy lányt és egy fiút, akik karddal és pisztollyal lesznek felszerelkezve. 

Ha a fentiek nem bizonyulnak fals értesüléseknek, akkor az október 12-én startoló New York Comic Conon tudhatunk majd meg többet a Dragon Ball Magicről. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)