Hirdetés

Előzetest kapott az új Star Wars sorozat, a Tales of the Empire

|

A hatrészes antológia a Jedihistóriák folytatása lesz, de a Birodalom oldalán zajló eseményeket mutatja be.

Hirdetés

Egész jó lett a 2022-ben bemutatott Jedihistóriák (Tales of the Jedi), ami elsősorban Ahsoka Tano és Dooku gróf karakteréről mesélt többet - inkább érdekességeket, mint alapműveltséghez tartozó infókat.

Hasonlóra számíthatunk a Tales of the Empire-től is, amely május 4-én hat epizóddal debütál majd a Disney+-on. Ennek középpontjában két harcos, az éjnővér Morgan Elsbeth, illetve a volt jedi Barris Offee állnak, az ő életük eddig el nem mondott történeteit ismerhetjük meg - azt, hogy a fiatal Elsbeth hogyan halad a bosszúállás útján, és hogy Offee hogyan próbál túlélni a "gyorsan változó" galaxisban.

Hirdetés

Fontos döntésekkel kell majd szembenézniük, és az élet Thrawnnal, a Negyedik Nővérrel, Grievous tábornokkal, Darth Vaderrel, és más ismert karakterekkel is összesodorja őket. 

A szinkronszerepeket Diana Lee Inosanto (Morgan Elsbeth), Meredith Salenger (Barriss Offee), Rya Kihlstedt (Lyn, avagy a Negyedik Nővér), Wing T. Chao (Wing), Lars Mikkelsen (Thrawn), Jason Isaacs (Főinkvizítor) és Matthew Wood (Grievous) kapták az eredeti változatban. A trailert alább magyar felirattal nézhetitek meg, ne felejtsétek el bekapcsolni!

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)