Hirdetés

Előrébb hozták az Ahsoka premierjét, de nagyon korán kell hozzá kelned, hogy az elsők között láthasd

|

Ki korán kel, Ahsoka Tanót lel - vagy valami ilyesmi.

Hirdetés

A Disney+-os sorozatok esetében eddig alapvetésnek számított, hogy nyugati parti idő szerint éjfélkor élesítik őket, ami a gyakorlatban annyit tett, hogy nálunk mindig reggel 9-kor váltak elérhetővé a legújabb Marvel vagy épp Star Wars szériák új részei - ennyi ugyanis a különbség az időzónák között. Gyakorlatilag az utolsó pillanatban most bejelentette a Disney, hogy változtatnak ezen a jövő héten induló Star Wars: Ahsoka sorozat esetében.

A friss döntés értelmében az eredeti tervek szerint 2023. augusztus 23-án a megszokott időpontban startoló Ahsoka már amerikai idő szerint előző este élesedik, nyugati parti idő szerint este hatkor, keleti parti idő szerint este kilenc órakor vetheteik magukat rá a Star Wars rajongók.

Hirdetés

A reggeli kezdés helyett tehát az esti főműsoridőt célozzák meg vele - legalábbis az amerikai nézők esetében.

A hazai Disney+ előfizetők számára mindez azt jelent, hogy az Ahsoka dupla évadnyitója augusztus 23. délelőtt kilenc óra helyett már hajnal háromkor elérhető lesz, így ha valaki nagyon korán kel, vagy esetlegesen le sem fekszik, akkor már ekkor megnézheti. 

Ti mennyire vagytok rápörögve a sorozatra? Vagy már teljesen elengedtétek a Star Wars világát?

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)