Hirdetés

Elhunyt James Michael Tyler, a Jóbarátok Gunthere

|

A Jóbarátok legfontosabb mellékszereplőjét alakító színész 59 éves volt.

Hirdetés

A Jóbarátok sok szempontból volt különleges sorozat - egyebek mellett azért is, mert olyan mellékszereplőket mutatott be, akiket legalább annyira tudtunk kedvelni, mint a hat főszereplőt. A James Michael Tyler által alakított Gunther nem csak kávét szolgált fel a srácok törzshelyén, a Central Perkben, hanem ott volt a legfontosabb pillanatoknál is, részt vett a házibulikon, a nézők egyik kedvencévé vált.

A színészt ez a sorozat tette ismertté, közel 150 részben szerepelt valamilyen formában. A Jóbarátok: Újra együtt során Zoomon keresztül jelentkezetb be, elmondta, ez volt életének legjobb 10 éve.

Hirdetés

2018-ban diagnosztizáltak nála prosztatarákot, ami átterjedt a csontjaira is. Ezt követően igyekezett felhívni az emberek figyelmét a vizsgálatok fontosságára. 59 évesen, Los Angeles-i otthonában hunyt el, Instagramon Jennifer Aniston és Courteney Cox is megemlékezett róla. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)