Hirdetés

Elhalaszthatják a 2021-es Oscar-gálát

|

Egyelőre még nem született hivatalos döntés, de egyes források szerint az Akadémia fontolgatja a 93. Oscar-gála eltolását.

Hirdetés

A hivatalos tervek szerint 2021. február 28-án kellene megrendezni a 93. Oscar-gálát, ami továbbra is ott szerepel az ABC tévécsatorna műsortervében, tehát a jelek szerint nem született még konkrét döntés az esetleges halasztásról. A Variety információi szerint viszont most épp ezt mérlegeli az Akadémia. 

Hirdetés

Belsős forrásokra hivatkozva arról írtak, hogy valószínűleg végül a halasztás mellett fognak dönteni - erre értelemszerűen azért kerülhetne sor, mert a 2020-as évben a koronavírus teljesen kirúgta a filmipar lábát, egy csomó premiert elhalasztottak, így egy a szokásosnál jóval szerényebb kínálatból kellene kiválasztani a legjobb filmeket és filmeseket. Ha meg is tartják a gálát, mindenképp rendhagyó lesz, hiszen az Akadémia enyhített pár korábbi szigorú szabályon. Eddig ugyanis csak olyan filmeket jelölhettek az Oscar-gálán, amelyeket legalább hét napon keresztül műsorra tűztek a Los Angeles-i mozik. Ez a kritérium annyiban változott, hogy idén azok a filmek is esélyesek lehetnek, amelyeket végül digitálisan mutattak csak be, de eredetileg mozis premiert tervezett a stúdió velük kapcsolatban, illetve a konkrét bemutató tekintetében Los Angeles mellett már számít New York, Chicago, Miami, Atlanta és a Bay Area (a San Francisco- és a San Pablo-öblöt körülölelő városi régió) is.

A változtatások bejelentésekor David Rubin, az Akadémia elnöke azt nyilatkozta, hogy túl korai lenne még határozni a 2021-es Oscar-gáláról, most azonban nem kommentálta sem ő, sem az Akadémia más képviselője a friss pletykákat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)