Hirdetés

Ekkortól és itt nézheted majd Az ördögűző új részét

|

Az ördögűző: A hívő egy új trilógia kezdete, és hamarosan már otthon is megnézheted.

Hirdetés

Nem árt feleleveníteni, hol is tart most Az ördögűző franchise kánonja, hiszen a széria nem a közelmúltban, hanem 1973-ban indult el. Érkezett aztán '77-ben és 1990-ben egy-egy rész, ezzel zárult az első trilógia, majd 2004-ben és 2005-ben kaptunk két előzményfilmet (Az ördögűző: A kezdet és Ördögűző: Dominium). 

Tavaly viszont David Gordon Green kezei közül egy új trilógia nyitófilmje került ki, ez lett az Az ördögűző: A hívő (The Exorcist: Believer), ami hamarosan felkerül a SkyShowtime streamingplatformra. Egészen pontosan május 17-től lesz elérhető itt Az ördögűző: A hívő. Akad azonban még ezen felül is majd néznivaló májusban a SkyShowtime-on.

Hirdetés

Május folyamán olyan közkedvelt sorozatok folytatódnak itt, mint a Boat Story, az Egy úr Moszkvában (A Gentleman in Moscow), és Az alma nem esik messze (Apples Never Fall) első évada, valamint javában pörög a Star Trek: Discovery ötödik szezonja is - utóbbi június 7-én fog elérkezni az évadzáróhoz. 

Újdonságként érkezik továbbá A Stallone család (The Family Stallone) második évada, ennek összes része nézhető lesz május 16-tól a SkyShowtime-on.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)