Hirdetés

Éjképző: Az Árnyékgyűrűk - olvasd el az AI által megálmodott szuperhős első kalandját!

|

Írói díjakra még nem igazán pályázhat, de azért az AI simán összerakta saját szuperhősének első történetét.

Hirdetés

Pár napja arra kértük a ChatGPT GTP-4-es modulját, hogy vizsgálja meg, melyek a Marvel és a DC legnépszerűbb szuperhősei, majd a kapott adatok felhasználásával álmodjon meg egy teljesen új karaktert. Ő lett Nightform, avagy magyarul Éjképző, akinek az AI saját háttértörténetet, felszereléseket és szuperképességeket is kitalált, majd a DALL-E modul meg is rajzolta az új hőst. 

Nem hagytuk munka nélkül a ChatGPT-t, ugyanis most azt a feladatot adtuk neki, hogy az eddig összerakott karaktervázlat alapján írja meg Éjképző első saját kalandját röviden, és készítsen ehhez a történethez pár illusztrációt is. Alább ezt olvashatjátok. 

Hirdetés

Innentől tehát át is adjuk a szót a GPT-4-nek:

Éjképző: Az Árnyékgyűrűk

Miközben a város lassan a sötétség ölelésébe merült, Éjképző éppen a magas épületek között száguldott, élvezve az éjszaka hűvös szellőjét. Egy titokzatos üzenet érkezett hozzá egy rejtélyes szervezetről, amely a város fölött kísérteties árnyékot vetett. Az üzenetet követve egy elhagyatott raktárnegyedbe érkezett, ahol egy titkos találkozót szerveztek a város leggazdagabb és legbefolyásosabb személyiségei.

Az érkezésekor a raktárak között megbúvó alakokat vett észre, akik gyorsan eltűntek, amint megpillantották. Éjképző követte őket, és hamarosan egy rejtett ajtóhoz érkezett, amely egy titkos alagútba vezetett. Az alagútban rejtélyes szimbólumok és ódon írások sorakoztak a falakon, amelyek misztikus energiákat sugárzottak.

Az alagút végén egy óriási terembe ért, ahol egy titkos társaság gyűlt össze, akik az Árnyékgyűrűk nevű szervezet tagjai voltak. Éppen egy ősi artefaktum fölött tanakodtak, amelynek hatalmas ereje volt. Éjképző azonnal cselekedett, és az árnyékmanipulációs képességeivel meglepetésszerűen támadt, hogy megakadályozza őket a terveik megvalósításában.

Az összecsapás után Éjképző sikeresen megszerezte az artefaktumot és megakadályozta a szervezet terveinek megvalósulását. Az éjszaka hőseként távozott a helyszínről, tudva, hogy a város biztonságban van, legalábbis egyelőre.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)