Hirdetés

Egy youtuber lesz a Family Guy Clevelandjének új hangja

|

Miután Mike Henry önként lemondott a szerepről, mást kellett találni a helyére.

Hirdetés

Számos rövid távú következménnyel járt már most is az Amerikai Egyesült Államokból indult Black Lives Matter mozgalom. Részben ennek hatására kvótákat határoztak meg az Oscar-jelölt filmek számára, és számos animációs produkcióval kapcsolatban született meg az a döntés, hogy a karakterekhez passzoló bőrszínű és etnikumú szinkronszínészeket kell foglalkoztatni a jövőben.

Hirdetés

Mike Henry, a Fox csatornán futó Family Guy stábjának oszlopos tagja a Twitteren jelentette be, hogy 20 év után átadja a stafétát egy fekete szinkronszínésznek, hogy a továbbiakban ő kölcsönözze a hangját Cleveland Brown karakterének. Némi keresgélés után meg is találták az utódot, Arif Zahir, vagyis Azerzz személyében, kinek Cleveland paródiája felkeltette az alkotók figyelmét.

Zahir a 19. évadtól kezdve járhat majd be rendszeresen a szinkronstúdióba, melynek epizódjait már el is kezdték gyártani. Henry, aki a 18. évaddal búcsúzik Clevelandtől, remek választásnak tartja a youtubert.

"Arif tehetsége nyilvánvaló, de elsősorban a karakter iránt tanúsított tiszteletével győzött meg arról, hogy nála jó kezekben van. Alig várom, hogy megismerhessem és együtt dolgozhassunk, így garantálva, hogy Cleveland ugyanolyan nagyszerű maradjon, mint eddig."

A kölcsönösség jegyében Azerzz sem fukarkodott a méltató szavakkal.

"Amikor meghallottam, hogy Mike Henry visszalép Cleveland Brown szerepétől - aki a kedvenc rajzfilmfigurám - szóhoz sem jutottam, szomorú voltam és azt hittem, sosem látjuk többet. Miután kiderült, hogy én veszem át a szerepét, végtelen hálát éreztem. Mike valami igazán különlegeset hozott létre, és ígérem, hogy a legjobb tudásom szerint ápolom az örökségét. Rich Appelnek, Alec Sulkinnak és Seth MacFarlane-nek pedig köszönöm ezt a hihetetlen a ajándékot. Nem fogom cserben hagyni a rajongókat."

Szerintetek jó választás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)