Hirdetés

Egy kicsit összezavarja az agyad a Pókember: Irány a Pókverzum! folytatásának új képe

|

Hamarosan egy nagyobb előzetest kapunk a Pókverzum folytatásából, és a jó hírrel együtt egy nagyon cuki kép is érkezett.

Hirdetés

A Pókember-rajongók már dörzsölhetik a tenyerüket, mert hamarosan érkezik az első, igazi ízelítő a Spider-Man: Across The Spider-Verse-ből. Korábban már kaptunk egy kis betekintést a készülő folytatásba, de az tulajdonképpen csak egy apró jelenetet mutatott nekünk a film elejéből.

Ezúttal egy komolyabb trailerre számíthatunk, ami remélhetőleg többek között az új Pókemberek egy részét is megvillantja majd.

Hirdetés

A trailer érkezését belengető tweet nem volt túl bőbeszédű, viszont tartalmazott egy nagyon cuki képet Miles Moralesszal és Gwen Stacyvel, ahogy fejjel lefelé lógnak New York városa felett. Valószínűleg nem túl kényelmes, de ezt teszik, mert megtehetik. A Spider-Verse jó eséllyel a két főszereplő kapcsolata körül fog forogni majd, de a sztoriról a jövő hét után többet fogunk megtudni.

A több darabra bontott Spider-Man: Across The Spider-Verse első része a jelenlegi tervek szerint 2023. június 2-án fog mozikba kerülni. Ti várjátok már?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)