Hirdetés

Egy hibás jelenet is volt a Tőrbe ejtve - Az üveghagymában

|

Rian Johnson árulta el, hogy a közönség elé került, tehát a mozikban és a Netfixen is bemutatott végső vágatban maradt egy hiba. De nem véletlenül.

Hirdetés

Dacára annak, hogy a nézőket látványosan megosztja és a kritikusok sem lelkendeznek annyira miatta (olvassátok el a Puliwood kritikáját, ha még nem tettétek, mint amennyire Benoit Blanc első nyomozását dicsérték, nagyot megy a Netflixen a Daniel Craig főszereplésével forgatott Tőrbe ejtve - Az üveghagyma. Azt nem tudjuk, hogy a kiemelkedő nézettséghez mennyiben járult hozzá, hogy a régi barátait egy nyomozós játék kedvéért a magánszigetére csődítő techmilliárdos kiköpött Elon Musk, mindenesetre a streaming platform elégedettnek tűnik az eredménnyel, ugyanis Rian Johnson már a harmadik filmet írja, amelyben természetesen a legutóbbi Bond-színész is visszatér majd.

De most még maradjunk pár gondolat erejéig az Üveghagymánál, amelybe utat talált egy olyan jelenet is, amit nem úgy és nem akkor szerettek volna felvenni, ahogy végül sikerült. A továbbiakban enyhén spoileresen folytatjuk, ezért csak akkor görgess lejjebb, ha már láttad a filmet, vagy csak szimplán nem zavarnak a spoilerek.

Hirdetés

Maga Rian Johnson, a film rendezője árulta el az Entertainment Weeklynek, hogy az Üveghagyma vége felé történt egy apró baki. A szóban forgó gikszer a Jessica Henwickhez kapcsolódik, akinek éppúgy a földhöz kellett vágnia Miles Bron (Edward Norton) drága üvegszobrainak egyikét, mint több kollégájának. Igen ám, de Jessica túl korán összetörte a kelléket, amiből nem készült több.

"Kedvenc pillanataim egyike volt, amikor Jess ott állt, láthatóan izgatottan a hatalmas üvegkerékkel a kezében, amit össze kellett törnie. Elindult a kamera, mondtam neki, hogy 'Oké, ezt most jól kell csinálnunk. Csak egy van ezekből. Szóval most azt fogom tenni, hogy szépen elkezdek háromig számolni.' De Jessica már ekkor a földhöz vágta, majd egyenesen belenézett a kamerába, és az arcára kiült a rémület."

Így kötött ki végül az imént vázolt módon megszületett felvétel a filmben, amiről Jessica Henwicknek azt mondta, hogy ott, abban a pillanatban azonnal kiverte a víz, és még mindig rémálmai vannak miatta. A szobrok amúgy egyedi megrendelésre készültek üvegcukorból, hogy könnyen összetörjenek, de a szilánkjaik még véletlenül se legyenek élesek. A belsejükben pedig vagy a filmhez, vagy a Beatles azonos című dalához kapcsolódó easter eggek lapultak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)