Hirdetés

Egy fontos szereplő térhet vissza a Sikoly-franchise-hoz

|

Bizakodásra adhat okot a dolog, bár a Sikoly 7 jelenlegi helyzetén ez egy cseppet sem segít.

Hirdetés

Bár elviekben már javában készül, ennek ellenére nem áll túl jól a Sikoly 7 szénája: tavaly novemberben gyűlöletbeszédre hivatkoztak kirúgtak az előző két film egyik főszereplőjét, amire nem sokkal rá Jenna Ortega is bejelentette a távozását, a hab a tortán pedig az volt, hogy decemberben aztán még a rendező is kiszállt a projektből.

Azonban van itt még valami: még 2022 júniusában számoltunk be arról, hogy a Sidney Prescottot megformáló Neve Campbell pénzügyi okokra hivatkozva bejelentette, hogy nem szeretne a franchise részese lenni. A mostani hírek alapján azonban némi reménysugár csillant fel és elég jó esély van arra, hogy mégis visszatérjen majd a szerephez a jövőben.

Hirdetés

Campbell a minap ugyanis arról beszélt, hogy "a megfelelő körülmények között" hajlandó lenne visszatérni a franchise-hoz, ami reméli, hogy a mostani viszontagságok ellenére is életben marad majd.

Ezzel kapcsolatban egészen pontosan úgy nyilatkozott:

"Ezek a filmek sokat jelentenek nekünk és a rajongóknak is. Néha amikor eljárok ezekre az eseményekre, mindig találkozom a rajongókkal, akik teljesen odavannak a filmekért. Egyszerűen imádják őket. Mind a filmek, mind a karakterek sokat jelentenek nekik. Szóval már csak az ő kedvükért is szeretném, ha folytatódna a dolog."

Campbell ezek alapján egészen bizakodónak tűnik, és még a lehetséges visszatérése is egy opció lehet, mondjuk jelenleg ez egy cseppet sem segít a Sikoly 7 hányattatott sorsán. A Spyglass azonban szinte biztos, hogy nem szeretné elengedni az igen jól tejelő franchise-ját, szóval remélhetőleg sikerül majd gatyába ráznia a produkciót, amivel azért bőven lesz meló.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)