Hirdetés

Egy felmérés szerint ennek a hírességnek a vezetésével kellene szembeszállnunk a földönkívüliekkel

|

A britek döntöttek, a favorit szolgálatra jelentkezik.

Hirdetés

Egy brit közvélemény-kutatás és annak kétezer résztvevője szerint leginkább Arnold Schwarzeneggert kellene megbízni bolygónk védelmével mint vezetőt, ha egy nap földönkívüli invázióval néznénk szembe.

A hír Arnie-hoz is eljutott, aki legutóbbi tweetjében így köszönte meg a britek feltétel nélküli bizalmát: "Köszönöm azoknak, akik bíznak bennem. Szolgálatra jelentkezem!"

Hirdetés

A felmérés második helyezettje értelemszerűen A függetlenség napja sztárja, Will Smith, a harmadik pedig maga bolygónk valóélet-beli védelmezője, Sir David Attenborough, így a lista további részét immáron az ő hangjával a fejetekben vegyétek végig:

  1. Arnold Schwarzenegger
  2. Will Smith
  3. David Attenborough
  4. Bruce Willis
  5. Tom Cruise
  6. Harrison Ford
  7. Sigourney Weaver
  8. Donald Trump
  9. Gillian Anderson
  10. Nicola Sturgeon
  11. Chris Pratt
  12. Boris Johnson
  13. Piers Morgan
  14. William Shatner
  15. Simon Pegg
  16. Tommy Lee Jones
  17. David Duchovny
  18. Mel Gibson
  19. Kamala Harris
  20. Joe Biden

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)