Hirdetés

Egy évvel a balesete után Jeremy Renner visszatér a színészkedéshez

|

Pedig az év elején még az is kérdéses volt, hogy életben marad-e egyáltalán.

Hirdetés

Még idén év elején, hókotrás közben szenvedett balesetet, majd került kritikus állapotba Jeremy Renner, aki több mint 30 csontját törte az incidens során. Számos életmentő műtéten esett át ezt követően a sztár, ám állapota sokáig kritikus maradt. Hosszú felépülés várt tehát a színészre, azonban idővel egyre jobb hírekről számolhattunk be vele kapcsolatban.

Áprilisban már a saját lábán tért vissza a vörös szőnyegre, míg novemberben már a futással és az ugrálással is próbálkozott, látható volt a javulás. Így év végére is befért még egy jó hír Rennerrel kapcsolatban, mellyel egy újabb mérföldkőhöz érkezett a felépülése.

Hirdetés

A minap ugyanis maga Renner osztott újra egy történetet az Instagram oldalán, amiből arra következtethetünk, hogy egy évvel a balesete után most újra visszatér a színészkedéshez. A képet eredetileg Emma Laird, a Kingstown polgármestere (Mayor of Kingstown) sorozatból ismert színésztársa tette közzé, melyhez azt írta:

"Jövő héten újra együtt a kedvenc pasimmal."

Ezt követően Renner is megerősítette a sztorijában a dolgot, szóval nagyon úgy néz ki, hogy a színész visszatért, ezzel együtt pedig a jövőhét folyamán meg is kezdődhetnek a Kingstown polgármestere 3. évadának a munkálatai, ami Renner első alakítása lesz a januári balesete óta. De persze akár még az is benne lehet a pakliban, hogy valami teljesen máson dolgoznak majd együtt a színésznővel, de jelenleg erre elég kevés esélyt látunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)