Hirdetés

Így áll Jeremy Renner felépülése 10 hónappal a balesete után

|

A színész, akit saját hókotrója gázolt el, már láthatóan jobban van.

Hirdetés

Tavaly karácsonykor Jeremy Renner, mindenki kedvenc képregényes íjásza, Sólyomszem megformálója komoly balesetet szenvedett. A színészre rácsúszott egy hókotró, miközben ő az unokaöccsét próbálta kiszedni a hóból.

Renner komoly sérülésekkel került kórházba, és bár a műtétei jól sikerültek, hosszú rehabilitáció várt rá. Mindenféle terápiát és gyakorlatot bevállalt, és a 10 hónapos munkának most meglett a gyümölcse: feltöltött egy videót, amin lejtőn ugrál és fut fel-alá.

Hirdetés

"Ma 10 hónapja indult a lábadozás. Ez volt az első próbálkozásom ilyesmivel (pláne egy emelkedőn), és a jöttek az örömkönnyek, a remény, és a hála a támogatásért, amit a barátaimtól és családomtól kaptam. Több okom van arra, hogy hajtsak előre, de ti adjátok az üzemanyagot."

Renner folyamatosan jelent állapotáról a közösségi oldalain keresztül, ahol rajongók tömegei szurkolnak neki. Reméljük, hogy hamarosan ismét 100 százalékosan teljesíthet életének minden területén.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)