Hirdetés

Doctor Strange - a legújabb reklám egy még nagyobb gonoszra utal

|

A Doctor Strange legújabb reklámvideója arra utal, hogy nem csak a Mads Mikkelsen által alakított Kaecilius akar majd keresztbe tenni a főhősnek.

Hirdetés

Napokon belül beülhetünk a Doctor Strange első hazai vetítéseire is, addig viszont még néhány promóvideóval csigázza a nemzetközi közönséget a Marvel. A legújabb kedvcsináló pedig a doktor egyik legnagyobb ellenlábasának szereplésére utal.

A fenti videó 41. másodpercénél ugyanis egy rövid ideig feltűnő szempárra lehetünk figyelmesek, ami sokak szerint a rengeteg párhuzamos univerzum közül a legsötétebbeket uraló Dormammuhoz tartozik. Bár nem éppen kiváló minőségben, de alább láthatjátok a két gyanús részletet a videóból. A klasszikus Doctor Strange-gonoszt egyébként a film korai vetítése után szóba hozta Kevin Feige is (szintén a multiverzum kapcsán), bár arról nem ejtett szót, hogyan is jelenhet meg a Marvel filmes univerzumában.

Mit gondoltok, Kaecilius mellett feltűnhet már most a másik gonosz is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)