Hirdetés

Kígyók, poénok és magyar felirat az új Jungle Cruise előzetesben

|

Mintha összegyúrták volna a kora huszadik század ponyvaregényeinek hőseit az Indiana Jones filmekkel, olyan benyomást kelt a Dwayne Johnson és Emily főszereplésével forgatott Jungle Cruise.

Hirdetés

Korábban már három vidámparki attrakcióját kísérelte meg filmvászonra átültetni a Disney, de a Tomorrowland (Holnapolisz) és a The Haunted Mansion (Elvarázsolt kastély) megbukott, csak a Pirates of the Caribbean (A Karib-tenger kalózai) tudott jelentős hasznot hozó filmes franchise-zá válni. Egyelőre még nehéz eldönteni, hogy az 1955-ben megnyitott Jungle Cruise melyik halmazban végzi majd, mindenesetre biztató előjel, hogy a nem túl veretes filmekből is kasszasikert faragni képes Dwayne Johnson játssza az egyik főszerepet.

Hirdetés

Az általa alakított kapitányt felfogadja egy tudós (Emily Blunt), hogy segítsen neki és fivérének (Jack Whitehall) eljutni az Élet Fája feltételezett lelőhelyéhez. Kalandos hajóútjuk során szembe kell nézniük a természettel és a természetfelettivel is, miközben ott lohol a nyomukban egy alaposan felszerelt és még gondosabban felfegyverzett német expedíció is. Jaume Collet-Serra (Az árva, A zátony) filmjében az említetteken felül a főbb szerepekben olyan, ismert színészeket láthatunk még, mint Édgar Ramírez, Jesse Plemons és Paul Giamatti.

A Jungle Cruise-t, vagyis a Dzsungeltúrát július 23-ától tűzik műsorra a hazai mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)