Hirdetés

Pikachu, a detektív - igazából nem került fel a teljes film a YouTube-ra

|

A premier előtt még mókáznak a netezők egy kicsit a nézőkkel.

Hirdetés

A napokban lesz a Pikachu, a detektív bemutatója. A film élvezeti értékét nagyban megdobja, hogy Ryan Reynolds is szerepel benne, és a marketingben is hatékonyan tudják használni a Deadpool miatt népszerűvé vált színészt. 

Hirdetés

Az alábbi videóval feltehetően az volt a terv, hogy kifigurázzák a videómegosztókra ilyen tájban felkerülő kamu feltöltéseket, melyek a teljes filmet ígérik, de csak reklámokat tartalmaznak. Ez a videó ugyan reklámot nem, de egy fáradhatatlanul táncoló Pikachut tartalmaz.

Szívesen mondanám azt, hogy a második perc után leállítottam a lejátszást, de annyira folyékony az animáció, hogy fél órája bámulom, Kaci pedig nem boldog, mert nem haladok a munkával.

A Pikachu, a detektív film ugyan YouTube-ra még nem fog felkerülni, de a hazai mozikban már holnaptól látható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)