Hirdetés

Deadpool - Ryan Reynolds megint piros latexben káromkodik

|

Sajnos egyelőre még nem a Deadpool 2 forgatása miatt láthatjuk viszont kedvencünket, de a kisfilmet így is minden rajongónak érdemes megnézni. Vigyázat, felnőtt tartalom! (ugye ezen senki nem lepődött meg?)

Hirdetés

Már megszokhattuk a hasonló jellegű Deadpool videókat és megmozdulásokat a film reklámkampányából, hiszen a film megjelenés hajrájában nehéz lett volna elkerülni a jelenséget. Most egészen pontosan erről a kampányról kaptunk egy kisvideót amelyben Deadpool a saját fantasztikusan sikerült marketing-kampányát fényezi. Lássuk be, Ryan Reynolds egyszerűen imádja ezt a piros feszülős ruhát.

Talán a filmkritikusok nem tartották nagyra a Deadpoolt, mint művészeti alkotást, azt senki nem veheti el tőle, hogy napjaink egyik jelentős popkultúrális termékévé nőtte ki magát, nem csak kizárólag a képregény adaptáció szerelmeseinek, hanem tulajdonképpen bárkinek. A rosszmájúak mondhatnák, hogy igazi hype-vonatról beszélünk, de a Deadpool esetében pontosan azt kaphattuk, amit a monumentális reklámkampány beígért, nem véletlen tehát a jelölés. A Deadpoolt a Clion Key Art Awardra jelölték Integrated Campaign kategóriában, amelyet minden évben azok a filmes produkciók zsebelhetnek be, amelyek a szakma üzleti oldalán kimagaslóan teljesítenek. Nekünk nézőknek ez leginkább csak annyit jelenthet, hogy ismét viszontláthatjuk kedvenc antihősünket a jelölés kapcsán készült kisfilmben.

A történet legelejét szinte senkinek nem kell bemutatni: a Deadpool adaptáció nagyon nehéz szülés volt, évek kellettek hozzá, hogy a produkció abban a formában létrejöhessen, amelyben azt a tavaly februárban debütáló film esetében láthattuk. A legnagyobb akadályt a korhatár-besorolás jelentette, a 20th Century Fox sokáig nem volt biztos benne, hogy a fiatal célközönség elvesztése után még sikeres lehet a produkció. Milyen szerencse, hogy meggyőzhetőnek bizonyultak. Szerencse nekünk, hogy a Deadpool film megszülethetett, és szerencse a stúdiónak is, a Deadpool ugyanis az X-Men franchise legsikeresebb darabja lett a maga 750 millió dolláros termelésével.

A filmtörténet egyik legsikeresebb reklámkampányáról beszélhetünk tehát, amelynek a történetét Deadpool tolmácsolásában nézhetitek végig a lenti videóban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)