Hirdetés

Deadpool 3 - Ryan Reynolds elkotyogta, mikor jön a folytatás?

|

A szivárogtatás nagymestere megint megosztott egy árulkodó képet. Vajon mondani akar vele valamit?

Hirdetés

A FOX felvásárlásával a Disney zsebébe került az X-Men franchise és Ryan Reynolds Deadpoolja is, egyelőre azonban fogalmunk sincs, mikor találkozunk legközelebb a vörös spandexbe bújtatott szuperhőssel.

Hirdetés

Az már szinte biztos, hogy nem a Marvel Filmes Univerzum negyedik fázisában, az MCU következő generációs filmjeit és sorozatait ugyanis a Comic-Conon leleplezte a stúdió. De miközben a világ erre figyelt, Reynolds Instagramon megosztott egy képet a Deadpool kiszivárogtatásának 5. évfordulója alkalmából.

Nyilvánvalóan nem véletlenül fogalmazták bele a posztba, hogy "Phase 5", ahogy az is nagyon árulkodó lehet, hogy az összeesküvés-elméletet magyarázó táblán a Thor: Ragnarököt is rendező Taika Waititi is felbukkan. Vajon ő rendezi a Deadpool 3-at? Reynolds nagyon szeretné ezt elhitetni velünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)