Hirdetés

Dead Space mozi - hivatalosan is bejelentve!

|

Megtört a jég, az Electronic Arts megerősítette, hogy elkészítik a Dead Space filmváltozatát és már egy nem akármilyen jelöltjük is van a rendező személyét illetően.

Hirdetés

A Dead Space széria remek alapanyagot szolgáltatna egy 18 éven felülieknek szánt horrorfilmhez (a Dead Space 3 teszt is ezt mutatja), azonban egészen eddig az Electronic Arts nem lépett az adaptációval kapcsolatban. Most viszont beindultak a dolgok!

A Variety közölte a nagyvilággal, hogy az EA végre beadta a derekát és a Comic-Con 2013-on hivatalosan bejelentette a Dead Space filmváltozatát. Noha további részleteket nem kaptunk, állítólag a forgatókönyvet készítő Neal Moritz (Legenda vagyok) mellé a Street Fighter: Chun-Li legendája írója, Justin Marks csatlakozott a szkript lekörmöléséhez.

Marks egyébként a videójáték adaptációkról szóló Comic-Conos panelnél elárulta, hogy szerinte egyetlen film sem lehet száz százalékosan hű az alapjául szolgáló játékhoz, de szerinte a rendezőnek az a legfontosabb feladata, hogy olyan stílusban és hangulatban készítse el az adaptációt, ami az alapműre is jellemző volt.

Sajnálatos módon az Electronic Arts azt nem közölte, hogy ki csücsülhet a Dead Space mozi rendezői székébe, de a pletykák szerint maga John Carpenter neve is felmerült az illetékeseknél, miután hallották a horror nagymesterének korábbi nyilatkozatát, miszerint remeknek tartja a Dead Space alapötletét és a lehetőségekhez mérten el is készítené az adaptációt. Mi biztosan vevők lennénk rá, és ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)