Hirdetés

John Carpenter Dead Space mozit rendezne

|

A horror műfaj egyik nagymestere, John Carpenter venné kezébe a Dead Space filmváltozatának gyeplőjét.

Hirdetés

John Carpenter neve a Halloween, A dolog vagy éppen A köd, de a Menekülés New Yorkból című filmek kapcsán is sokunknak eszünkbe jut, a horror nagy öregjéről beszélünk.

A jelenleg 65. életévét taposó rendezőlegenda a Game Informer magazinnak nemrég arról beszélt, hogy rendkívül izgalmas horrort tudna készíteni a Dead Space-sorozatból (Dead Space 3 teszt itt olvasható, ha esetleg kérdéses lenne, hogy milyen az alapanyag). Carpenter véleménye szerint az első epizód tetszett neki a legjobban, amely rendelkezett egy kis Alien beütéssel is.

A horror egyik nagymestere azt is elárulta, hogy remeknek tartja a Dead Space alapötletet, miszerint a főhős egyedül marad egy elhagyatottnak hitt hajón a végtelen űrben, ahol hirtelen megjelenik egy idegen és halálos életforma. Carpenter minden kétséget kizáróan minőségi adaptációt készíthetne Isaac Clarke rémisztő kalandjaiból, mi biztosan jegyet váltanánk rá.

Hasonlóan érdekes a szóban forgó rendező másik kijelentése is, miszerint megvásárolta az Aliens: Colonial Marines egy példányát és nagyot csalódott benne, pedig imádja az Alienes témát. Nem vagyunk meglepve, de ez is szomorú.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)