Hirdetés

Komoly változások jönnek a DC filmes univerzumában

|

Egy új stratégiának köszönhetően talán színvonalasabb alkotásokra számíthatunk majd a jövőben.

Hirdetés

A Wonder Woman egész jól teljesített a kasszáknál és a kritikusoknál is, azonban a többi DCEU film kapcsán sajnos már nem ilyen rózsás a helyzet. Most új kezekbe került a szuperhősös univerzum, ez pedig sokat javíthat a dolgon.

Hirdetés

A DC filmes univerzumáért felelős Geoff Johns és Diane Nelson úgy döntöttek, hogy alakítanak egy kicsit a bejáratott rendszeren, így mostantól egészen máshogy fognak egymáshoz kapcsolódni a filmek. A legnagyobb változás az lesz, hogy innentől kezdve a különféle alkotások nagyjából önállóan is megállják majd a helyüket, legfeljebb csak apró utalásokat láthatunk a folytatás kapcsán.

Erre a formátumra a legjobb példa a Wonder Woman mozi, ami hatással is volt az új stratégia kialakítására, és így talán már egy összetettebb, érthetőbb filmes univerzumot kapunk majd a DC-től.

Ti mit gondoltok, mivel lehetne még javítani a DCEU-n?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)