Hirdetés

Hatalmas filmes gyűjteménnyel ünnepel a DC

|

A DC Universe Original Movies ebben az évben ünnepli 10. születésnapját, aminek okán a cég egy szettben adja ki többek között a Batman, Superman, Wonder Woman és Justice League filmeket.

Hirdetés

Annak, aki még nem látta az összes DC Comics animációs filmet vagy újabb képregényes/filmes ereklyét szeretne a polcra tenni, tökéletes választás lesz a DC Universe Original Movies: 10th Anniversary Collection.

DC Universe Original Movies, ami a Warner Bros. Animation egyik részlege, tizedik születésnapja alkalmából összeállították egy csomagot, amely az eddigi alkotásaikat tartalmazza - ez 30 egész estés és 5 rövidebb filmet takar. Olyan címek lesznek az évfordulós csomagban, mint a Batman: The Dark Knight Returns, Superman: Unbound, Teen Titans: The Judas Contract vagy a Batman: The Killing Joke, de Zöld Lámpás, Csodanő és az Igazság Ligája is feltűnik. 

A bejelentéshez egy kép is társult, amin lehet, hogy a kiadás borítója látható.

A legelső DC Universe Original Movie a Superman Doomsday volt, ami 2007-ben jelent meg. Ezt követték elsősorban olyan filmek, amiket otthoni filmezésre szántak, de előfordultak olyanok is, mint a 2016-os The Killing Joke, amit moziban is vetítettek egy ideig. 

DC Universe Original Movies: 10th Anniversary Collection november 7-én lesz elérhető, de a csomagban szereplő filmeket már augusztus 15-e után meg lehet vásárolni digitális formátumban. Talán megéri várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)