Hirdetés

A DC-hez igazolt a Marvel egyik legjobb képregényírója

|

Több mint másfél évtizednyi, a Marvelnél töltött idő után a DC Comics csapatát erősíti Brian Michael Bendis.

Hirdetés

Érdekes fejlemény történet nemrég a képregények világában, a DC Comics bejelentette, hogy az iparág egyik legjobbjának tartott író, Brian Michael Bendis mostantól nekik dolgozik. Legalábbis egy több évre és több projektre szóló szerződést kötöttek az íróval, aki több karaktert újraértelmezett a Marvelnél, miközben számos új szereplőt is alkotott.

Hirdetés

Bendis 2000-ben kezdte el a munkát az Ultimate Spider-Man történetével, de ő felelt a Bosszúállók felfrissítéséért is, ami az Avengers Disassemble és a New Avengers sztoriszálakon keresztül történt. De több saját karaktert is adott a Marvel univerzumához, Jessica Jones és Miles Morales mellett Ironheart is az ő agyszüleménye. Bendis Twitteren osztotta meg a képregény-rajongókkal, hogy szerinte nem kell félniük a változástól, neki pedig már most rengeteg ötlete van, amit meg szeretne valósítani a DC-nél.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)