Hirdetés

Csúszik a True Detective 4. évada, 2023-ban már nem fog megérkezni

|

Korábban azt hittük, hogy még idén év végén elindulhat a következő izgalmas kaland.

Hirdetés

Tavaly nyáron még örömmel számoltunk be arról, hogy az HBO zöld utat adott a True Detective (avagy A törvény nevében) széria negyedik évadának, most viszont egy ennél jóval szomorúbb hír érkezett: idén már biztosan nem fogjuk látni a folytatást. 

Egészen pontosan nem lehet tudni, hogy miért határoztak az illetékesek mellett, de a Deadline információi szerint valószínűleg a forgatókönyvírók és színészek sztrájkja lehet a ludas. 

Hirdetés

Az mindenesetre bizonyos, hogy az északi sarkköröm játszódó negyedik évad az új tervek szerint 2024 januárjában fog megérkezi. Az HBO hivatalos weboldalán egyelőre csak a 2024-es dátum szerepel, de több forrás is beszámolt a januári premierről.

A sztori szerint az alaszkai Ennisben beköszönt a hosszú téli éjszaka (itt ugyebár egész télen sötét van), ezzel párhuzamosan pedig a Tsalal sarkvidéki kutatóállomást működtető nyolc férfi nyomtalanul eltűnik. Az ügy megoldásához Liz Danvers (Jodie Foster) és Evangeline Navarro (Kali Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a magukban hordozott sötétséggel, és az örök jég alatt rejlő kísérteties igazságok után kell kutatniuk - legalábbis így szól a hivatalos szinopszis. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)