Hirdetés

Sorozat készül a Conan, a barbár könyvek alapján

|

A Gyűrűk ura után Conan, a barbár is kapott egy sorozatberendelést az Amazontól.

Hirdetés

A Gyűrű Szövetsége előtti időkben játszódó Gyűrűk Ura sorozatot készít az Amazon Studios, amelyből már most egynél több évadot terveznek, azonban nem ez az egyetlen széria, amivel a vállalat meg szeretné vetni a lábát a televíziók képernyőjén. 

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint az Amazon egy élőszereplős Conan, a barbár sorozaton is dolgozik Robert E. Howard klasszikus regényei alapján. A projekt Ryan Condal (Kolónia, Herkules, Rampage: Tombolás), Miguel Sapochnik (Trónok harca, Végrehajtók), Warren Littlefield (Fargo, A szolgálólány meséje), a Pathfinder Media és az Endeavor Content bevonásával valósulhat meg. A forgatókönyvet Condal írja, Sapochnik pedig rendezi. 

A Conan történetek már több feldolgozást is kaptak az évek során, de a legismertebbek ezek közül továbbra is az Arnold Schwarzenegger nevével fémjelzett filmek, amellyel kapcsolatban már évek óta pletykálják, hogy készülhet egy folytatás a már korosodó Conan főszereplésével. Legutóbb Jason Momoa játszotta el a karaktert a 2011-es remake-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)